Yritysinfo

Siirry alas

Yritysinfo

Viesti kirjoittaja Admin lähetetty Ma 6 Helmi 2012 - 14:08


Pelaajan Valinta on pelaamiseen erikoistunut sähköisen kaupankäynnin erikoisliike, joka on perustettu vuoden 2006 alusta.

Pelaajan Valinta pyrkii tarjoamaan laaja-alaisesti pelaamiseen liittyvät pelit ja lisälaitteet asiantuntemuksella. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman pelejä kaikille alustoille. Lisäksi tarjoamme ison määrän erillaisia lisalaitteita ja erityisesti juuri pelaamiseen suunitellut pelitarvikkeet. Sivuiltamme löytyvät myös erityisesti nuorille ja lapsille suunnatut multimedia ohjelmat, sekä opetus ja hyöty ohjelmat.

Pelaajan valinnan kulmakivinä on asiakasta kunnioittava ilmapiiri ja usko omiin kykyihinsä tarjota asiakkailleen laatua ja luotettavuutta. Huomioimme jokaisen asiakkaamme toivomukset. Tarjoamme tuotteemme kilpailukykyisin hinnoin. Uskomme tilaamiseen helppouteen ja sähköisen kaupankäynnin ylivoimaiseen etuun. Olemme reilun pelin pelikauppa!


Tarjoamme asiakkaillemme:


* Harvinaiset pelit. Kysy ja etsimme pelin sinulle!

* Runsaasti Suomen halvimpia pelejä, luotettavasti perille toimitettuina.

* Hyvää ja laadukasta palvelua.

* Mahdollisuuden kysyä tarjousta.

* Viikottain vaihtuvat peliaiheiset kamppikset.

* Päivittäin vaihtuvat erikoistarjoukset

* Sekä tietysti kaikki uusimmat hittipelit.


Pelaajan Valinta tarjoaa siis kaiken tämän, ja vielä hyvällä ja nopealla toimituksella.


Valitse siis Pelaajan valinta - Se reilun pelin pelikauppa!

kun haluat enemmän pelattavaa!


- Mottomme on reilu peli !
Pyrimme kehittämään sivujamme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme. Pelaajan Valinta ottaa vastaan mielellään kehitysehdotuksia. Kertokaa meille mihin olette tyytyväisiä / tyytymättömiä, tai ehdottakaa mitä voisimme tehdä paremmin. Näin haluamme taata asiakkaittemme tyytyväisyyden. Parhaimmat ehdotukset palkitsemme!

Kehitysehdotukset ja yhteydenotto: Joko suoraan yläpalkin yhteydenotto linkistä, tai asiakaspalvelu@pelaajanvalinta.fi.avatar
Admin
Pääjehu®
Pääjehu®


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa